Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Tarptautinis kino festivalis „Baltijos banga“

 

Tarptautinis kino festivalis BALTIJOS BANGA rugpjūčio 19–23 d. jau 14-ąjį kartą kviečia į Neringą! Jūsų laukia ne tik naujausių Baltijos šalių kino filmų premjeros, bet ir susitikimai su filmų režisieriais, animacijos dirbtuvės ir kitos šį festivalį iš kitų išskiriančios veiklos. 

 

FESTIVALIO PROGRAMA
Nidos bendruomenės namai (Taikos g. 17, Nida)

 

Rugpjūčio 19 d., penktadienis

 

10 val. Animacijos mokyklėlė vaikams ir tėvams su režisieriais, animatoriais Jūrate Leikaite Aškiniene, Ilja Bereznicku, Valentu Aškiniu.

 

Būtina registracija el. paštu info@kinosajunga.lt

Neringos meno mokykla, Pamario g.4, Neringa, Nida

 

18 val. 30 min. Festivalio atidarymas

 

19 val. Mončys. Žemaitis iš Paryžiaus / Samogitian from Paris

Dokumentinis, 2022, „Monoklis“, Lietuva, 79 min.

 

Kas buvo Antanas Mončys? Lietuvis. Žemaitis. Emigrantas. Paryžietis. Sūnus. Tėvas. Vyras. Brolis. Skulptorius. Vaikas, kurio pamatyta mažytė verpimo ratelio grandinėlė tapo simboliu, apibrėžiančiu nelengvą gyvenimo kelią nuo mažo Lietuvos kaimelio iki Paryžiaus meno salonų, nuo Baltijos jūros balto smėlio iki Atlanto vandenyno pakrantės uolų. Menininkas, kuris sugebėjo sujungti archajišką lietuvišką pasaulėjautą su moderniausiu Vakarų Europos menu. A. Mončio kūryba – reiškinys, kuriame galime iš naujo suvokti save kaip unikalią kultūrą globaliuose pasaulio kontekstuose. 

 

Režisierius, scenarijaus autorius Linas Mikuta

Operatoriai Kristina Sereikaitė, Adomas Jablonskis, Ieva Kotryna Skirmantaitė

Kompozitorius Donatas Bielkauskas

Prodiuseriai Jurga Gluskinienė, Linas Mikuta

 

Filmą pristato režisierius Linas Mikuta

Subtitrai anglų kalba

Seansas nemokamas

 

20 val. 45 min. Premjera. Sekretas / Skyscope

Vaidybinis, 2022, „Incubus films“, „Baltic Productions“, Lietuva, 25 min.

 

Andrius yra nusikaltimų vietų valytojas ir samdomas žudikas. Dažnai valydamas savo paties įvykdytų nusikaltimų vietas, jis paima aukų asmeninius daiktus, iš kurių kapinėse ant nužudytųjų kapų daro sekretus. Vieno iš šių ritualų metu jis netikėtai susipažįsta su Valentina. Ši paslaptinga, rami vidutinio amžiaus moteris taip pat turi keistą hobį – laisvalaikiu ji vaikšto į nepažįstamų žmonių laidotuves. Naujai užsimezgusi draugystė galėtų pakeisti jų abiejų pasaulį, tačiau koją pakiša apatija ir iškreiptas realybės suvokimas.

 

Režisierius, scenarijaus autorius Ričardas Matačius

Operatorė Odeta Riškutė

Dailininkas Vladas Dautartas

Kompozitoriai Agnė Matulevičiūtė, Teisutis Makačinas

Vaidina Inga Maškarina, Vygandas Vadeiša

Prodiuserė Urtė Aškelovičiūtė

 

Filmą pristato režisierius Ričardas Matačius

Subtitrai anglų kalba

Seansas nemokamas

 

21 val. 30 min. Sinefilija / Cinephilia

Vaidybinis, 2021, Uljanos Kim studija, Lietuva, 111 min.

 

Kelių personažų likimai persipynę. Rolandui išsinuomojus kambarį, jį aplanko vaikinas ir pasiūlo kelis tūkstančius eurų už paslaugą – nufilmuoti jo savižudybę. Izabelė balansuoja tarp realybės ir fantazijos pasaulio. Personažai pakliūva į situacijas, primenančias Franzo Kafkos „Proceso“ ar Romano Polańskio „Nuomininko“ siužetus. Pamažu aiškėja, kad visa tai - tik kino iliuzija, o Rolandas ir Izabelė – aktoriai, kurių likimą valdo režisierius. Filmo scenarijus sukurtas pagal Tomo Šinkariuko apsakymų motyvus.

 

Pasaulinė premjera įvyko 2021 m. tarptautiniame Varšuvos kino festivalyje; 2022 m. filmas pelnė 5 nacionalinio kino „Sidabrinė gervė“ apdovanojimus (geriausiais pripažinti operatorius F. Abrukauskas, dailininkai J. Gerdvilaitė ir R. Rastauskas, kostiumų dailininkė A. Rimkutė, grimo dailininkė Eglė Mikalauskaitė-Gricienė, antraplanio vaidmens atlikėjas aktorius A. Kazanavičius).

 

Režisierius, scenarijaus autorius Algimantas Puipa

Scenarijaus autorius Algimantas Puipa

Operatorius Feliksas Abrukauskas

Dailininkai Jurgita Gerdvilaitė, Ramūnas Rastauskas

Kompozitorius Pijus Meižis

Vaidina Vesta Šumilovaitė-Tertelienė, Mantas Zemleckas, Juozas Budraitis, Lukas Malinauskas, Inesa Marcinkevičiūtė, Jūratė Onaitytė, Valentinas Masalskis, Aleksas Kazanavičius, Kostas Smoriginas, Vytautas Anužis

Prodiuserė Uljana Kim

 

Filmą pristato režisierius Algimantas Puipa

Subtitrai anglų kalba

 

Rugpjūčio 20 d., šeštadienis

 

18 val. Režisierės Giedrės Beinoriūtės knygos „Kino operatorius Audrius Kemežys: Akimirksnis spalvoms suderinti“ (studija „Monoklis“, 2022) pristatymas

Knygą pristato autorė, renginyje dalyvauja kino operatoriaus Audriaus Kemežio (1973-2018) kolegos.

 

Ši knyga – kino ir gyvenimo nuotykių kupinas daugiabalsis pasakojimas apie vieną talentingiausių ir darbščiausių atkurtoje Nepriklausomybėje subrendusios kartos kūrėją kino operatorių Audrių Kemežį. Bekompromisis menininkas, avantiūristas, išradėjas, filmavimo aparatų konstruotojas dirbo su pripažintais šių laikų Lietuvos kino kūrėjais Arūnu Mateliu, Audriumi Stoniu, Giedre Žickyte, Šarūnu Bartu, Mindaugu Survila, Deimantu Narkevičiumi ir daugeliu kitų. A. Kemežio bendražygius knygoje kalbina kino režisierė G. Beinoriūtė, kartais nejučia susikeisdama su pašnekovais vietomis.

Renginys nemokamas

 

19 val. Drugelio širdis / A Butterfly‘s Heart

Vaidybinis, 2022, „Fralita Films“, Lietuva, 108 min.

 

Filmas šeimai pasakoja apie ypatingą berniuką Juozapą, kuris slepia paslaptį. Jo širdį saugo gaubtas ir storas šarvas. Juozapo pasaulis – tai sename dvare paties sukonstruotas vabzdžių viešbutis ir jo gyventojai. Vieną dieną į miestelį atsikrausto naujokė Rugilė, ir Juozapo gyvenimas apvirsta aukštyn kojom. Rugilės dėka Juozapas nugali savo baimę ir tampa atviras pasauliui. Draugystė daro stebuklus ir augina sparnus!


Pasaulinė filmo premjera įvyko tarptautiniame vaikų ir jaunimo filmų festivalyje „Schlingel“ Vokietijoje; tarptautiniame festivalyje „Filem`ON“ Briuselyje, Belgijoje filmas pelnė Europos vaikų filmų asociacijos geriausio ilgametražio vaidybinio filmo prizą, tarptautiniame kino festivalyje Lione filmas apdovanotas festivalio garbės nario aktoriaus Pascalio Duquenne ir socialinės oranizacijos MASFIP prizais.

 

Režisierė Inesa Kurklietytė

Scenarijaus autorės Modesta Jurgaitytė, Inesa Kurklietytė

Operatorius Viktoras Radzevičius
Dailininkė Anželika Šulcaitė

Kompozitorius Jonas Jurkūnas

Vaidina Elijas Malinauskas, Vilnė Konstancija Abukevičiūtė, Mindaugas Balabonas, Vincentas Švedas, Matas Vaičekauskas, Rokas Mizeikis, Eglė Jackaitė, Lukas Petrauskas, Gabrielia Kuodytė, Toma Vaškevičiūtė, Marius Repšys, Gabija Jaraminaitė, Sonata Visockaitė, Violeta Mičiulienė, Julius Žalakevičius

Prodiuserė Živilė Gallego

Filmą pristato režisierė Inesa Kurklietytė

Subtitrai anglų kalba

 

21 val. 30 min. Piligrimai / The Piligrims

Vaidybinis, 2021, „Afterschool“, Lietuva, 92 min.

 

Paulius ir Indrė atvyksta į Karmėlavą̨, kur lygiai prieš ketverius metus buvo nužudytas Pauliaus brolis, Indrės vaikinas Matas. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad jie neturi jokio konkretaus tikslo. Tačiau netrukus vietos gyventojai supranta, kas šie atvykėliai. Paulius mėgina išsiaiškinti įvykio aplinkybes, Indrė bando jį sulaikyti nuo neapgalvotų veiksmų, tačiau pati pradeda abejoti kelionės prasme. Galiausiai juodu patys sau turės atsakyti, kodėl čia atvažiavo ir ką ši kelionė pakeitė.

 

Tarptautiniame Venecijos kino festivalyje, „Horizontų“ programoje filmas apdovanotas pagrindiniu programos prizu „Juoduoju liūtu“, tarptautiniame Salonikų kino festivalyje pelnė geriausio scenarijaus apdovanojimą, nacionalinio kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ – prizus už geriausią metų filmą, režisūrą, scenarijų, pagrindinį vyro vaidmenį (aktorius Giedrius Kiela).

 

Režisierius, scenarijaus autorius, montažo režisierius Laurynas Bareiša

Operatorius Narvydas Naujalis

Dailininkė Sigita Šimkūnaitė

Garso režisierius Julius Grigelionis

Vaidina Gabija Bargailaitė, Giedrius Kiela, Paulius Markevičius, Indrė Patkauskaitė, Jolanta Dapkūnaitė, Ieva Andrejevaitė

Prodiuserė Klementina Remeikaitė

 

Filmą pristato režisierius Laurynas Bareiša

Subtitrai anglų kalba

 

Rugpjūčio 21 d., sekmadienis

 

13 val. Animacijos mokyklėlės Nidoje dalyvių sukurto filmo premjera

Renginys nemokamas

 

19 val. Lobis / Unknown Treasures

Vaidybinis, 2022, „Studija 2”, Lietuva, 79 min.

 

Filmas visai šeimai. Geriausios atostogos yra pas senelius kaime - taip nusprendė Austėjos labai užimti tėvai. Kad nebūtų mirtinai nuobodu, Austėja pasikviečia į kaimą savo geriausią draugą Martyną. Seneliai lyg netyčia prasitaria, kad netoli sodybos esančioje saloje, giliai po žeme, guli užkastas pats tikriausias lobis. Tad nuobodžiauti neteks! Netrukus seneliai paslaptingai dingsta, o vaikai sodyboje lieka visiškai vieni...  Atradę tikrą lobio žemėlapį ir keistomis aplinkybėmis susipažinę su netoli sodybos gyvenančiais vaikais Ryte  ir Augustu, ketveriukė susiruošia ieškoti lobio. Siekdami savo svajonės, vaikai pamažu supranta, kad tikrasis turtas yra artimi žmonės ir draugystė.
 

Režisierė Agnė Marcinkevičiūtė

Scenarijaus autorės Agnė Marcinkevičiūtė, Renata Šerelytė

Operatorius Giedrius Jurkonis

Dailininkas Rytis Daraškevičius

Kompozitorius Titas Petrikis

Vaidina Vladas Bagdonas, Janina Matekonytė, Patricija Volkova, Jonas Šumskas, Ainis Radkevičius, Bernadeta Mikutaitė, Monika Valkūnaitė, Valdas Jaskūnas, Andra Kavaliauskaitė, Vaidas Praspaliauskas

Prodiuseris Arūnas Stoškus

 

Filmą pristato režisierė Agnė Marcinkevičiūtė

Subtitrai anglų kalba

 

21 val. Kernagis

Dokumentinis, 2022, Lietuva, 94 min.

 

Pirmasis dokumentinis pasakojimas apie maestro Vytautą Kernagį. Vieno garsiausių visų laikų Lietuvos artistų išpažintis. Tai visos jo kartos dienoraštis  ir liudijimas, kad nepakeičiamų yra. Režisierius Andrius Lekavičius žiūrovus kviečia leistis į V. Kernagio pasaulį, kuris pirmą kartą atveriamas publikai intymaus ir nematyto šeimos archyvo dėka.

 

Režisierius, scenarijaus autorius, prodiuseris Andrius Lekavičius

Montažo režisieriai Kostas Radlinskas, Andrius Lekavičius

Kompozitorius Vytautas Kernagis

Garso režisierius Artūras Pugačiauskas

 

Filmą pristato režisierius Andrius Lekavičius

Subtitrai anglų kalba

 

23 val. Operacija 02 / Dawn of War

Vaidybinis, 2020, „Nafta Film“, „Taska Film“, Estija, „Solar Films“, Suomija, „In Script“ Lietuva, „Film Angels Studio“, Latvija, 100 min.

 

Trilerio ašis - šnipų paslaptis, pakeitusi Europą. Paskutinėmis 1939 m. rugpjūčio dienomis nužudomas karinės žvalgybos agentas, vadovaujantis antisovietiniam šnipinėjimo skyriui. Tuo pat metu žvalgybos tarnyba sužino, kad Stalinas ir Hitleris pasirašė slaptą paktą, veikiantį visą Europą. Ieškodama žudiko agentūra sužino, kad jų komandoje yra dvigubas agentas. Kai sugauti išdaviką yra paskiriamas agentas Feliksas Kangus, prasideda įtemptas katės ir pelės žaidimas. Situacijos nelengvina Felikso praeities šešėliai. Ar šį kartą jam pavyks išvengti aukų?

 

Režisierius Margus Paju

Vaidina Priit Võigemast, Kaspars Znotins, Agnese Cirule, Ieva Andrejavaite, Doris Tislar, Valentin Novopolskij, Rein Oja, Elmo Nüganen, Johan Kristjan Aimla, Sampo Sarkola, Vaidotas Martinaitis

Scenarijaus autoriai Tom Abrams, Tiit Aleksejev, Eriikka Etholén-Paju

Operatorius Meelis Veeremets

Dailininkas Jaagup Roomet

Kompozitorius Rihards Zalupe

Garso režisierius Vytis Puronas

Prodiuseriai Esko Rips, Kristian Taska, Jukka Helle, Janis Kalejs, Diana Mikita, Lukas Trimonis

 

Dubliuotas lietuviškai

 

Rugpjūčio 22 d., pirmadienis

 

16 val. Ukrainos ir Baltijos šalių animacinių filmų programa visai šeimai

Pristato animatorius Valentas Aškinis

Renginys nemokamas

 

19 val. Šuolis / The Jump

Dokumentinis, 2020, „Moonmakers“, Lietuva, „VFS Films“, Latvija, „Faites Uun Voeu“, Prancūzija, „Westdeutscher Rundfunk (WDR)“, Vokietija, 84 min.

 

„Šuolis“ – pasaulį pavergusi istorija apie lietuvio drąsą. 1970-aisiais Simas Kudirka peršoko iš sovietinio laivo į JAV pakrančių apsaugos katerį ir pasiprašė politinio prieglobsčio. Grąžintas atgal ir įkalintas, Simas sulaukė didžiulio tarptautinio palaikymo, dėl jo išlaisvinimo buvo rengiamos tūkstantinės demonstracijos. Lietuvis iš Griškabūdžio tapo tarptautiniu žmogaus laisvių pažeidimo simboliu, o jo likimą sprendė net du JAV prezidentai – Richardas Nixonas ir Geraldas Fordas. Šie įvykiai Šaltojo karo metu sukėlė milžinišką politinį sąmyšį JAV ir Sovietų Sąjungoje.

 

Filmas pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų, tarp jų – geriausio filmo apdovanojimus tarptautiniame Varšuvos filmų festivalyje, specialųjį žiuri prizą Salemo tarptautiniame filmų festivalyje, Grand Prix EBS tarptautiniame filmų festivalyje; nacionaliniuose kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė“ apdovanotas geriausio dokumentinio filmo prizu.

 

Režisierė Giedrė Žickytė
Scenarijaus autoriai Giedrė Žickytė, Josh Alexander 

Operatorius Rimvydas Leipus
Montažo režisieriai Danielius Kokanauskis, Thomas Ernst
Kompozitorius Kipras Mašanauskas 

Prodiuseriai Giedrė Žickytė, Uldis Cekulis, Daniel J. Chalfen, Catherine Siméon 

2020, dokumentinis, Lietuva, Latvija, Prancūzija, Vokietija, JAV, 84 min.

 

Filmą pristato režisierė Giedrė Žickytė

Subtitrai anglų kalba

 

21 val. Bėgikė / Runner

Vaidybinis, 2021, „M-Films“, Lietuva, „Bionaut“, Čekija, 87 min., N 16

 

Trilerį primenanti meilės drama. Filmo herojė Marija nubunda namie su prakirsta lūpa, jos ranka nutirpusi. Kas nutiko? Kažkur dingęs ir jos vaikinas Vytas, jo „Facebook“ profilyje – jokių naujų įrašų. Tai jau nebe pirmas kartas, kai Marija atsiduria šioje situacijoje ir tai vėl gali blogai pasibaigti, tad ji privalo kuo greičiau surasti Vytą. Ji pasileidžia bėgti ir prasideda parą – nuo ryto iki ryto – trunkanti žadą atimanti Marijos laisvės ir pasiaukojimo drama. Apsišarvavusi meile ir kantrybe, ji blaškosi po miestą, sekdama pabiromis užuominomis apie tai, kur yra Vytas. O aplink verda gyvenimas – pro šalį grėsmingai žygiuoja kariuomenė, troleibusuose ir vakarėliuose vyksta savi reikalai, o mama klausinėja „ką šiandien valgei?“

 

Pagrindinio vaidmens atlikėja aktorė Žygimantė Elena Jakštaitė už vaidmenį įvertinta prestižiniu „Shooting Stars 2021“ apdovanojimu; filmas pelnė geriausio Baltijos šalių filmo prizą tarptautiniame Talino festivalyje „Juodosios naktys“; nacionaliniuose kino apdovanojimuose „Sidabrinės gervės“ įvertintas už geriausios aktorės ir geriausios antraplanės aktorės vaidmenis (Laima Akstinaitė).

 

Režisierius Andrius Blaževičius

Scenarijaus autoriai Marija Kavtaradzė, Teklė Kavtaradzė, Andrius Blaževičius
Operatorius Narvydas Naujalis

Dailininkas Aurimas Akšys

Kompozitorius Jakub Rataj

Vaidina  Marius Repšys, Žygimantė Elena Jakštaitė, Vytautas Kaniušonis, Viktorija Kuodytė, Valentinas Krulikovskis, Laima Akstinaitė

Prodiuserė Marija Razgutė

 

Filmą pristato režisierius Andrius Blaževičius

Subtitrai anglų kalba

 

Rugpjūčio 23 d., antradienis, Baltijos kelio diena

 

18 val. 45 min. Festivalio uždarymas

19 val. Tvano nebus  / The Flood Won‘t Come

Vaidybinis, 2020, „Tremora“, Lietuva, 97 min.

 

Mėlynasis ekranas praneša, kad karas prasidėjo. Ko reikės karui? Surinkti vyrus, rasti ginklų. Reikia vietos, šalies, kur vyktų karas. Pulkininkas tikras profas, jis ne kartą skirtingose šalyse yra sukėlęs karą pagal užsakymą arba įsakymą. Dabar jo sekėjai užaugo ir sukėlė karą jo šalyje. Jam tereikia parodyti savo gebėjimus. Jis nenori, bet jam tenka kariauti. Jis yra vienos pusės pulkininkas, priverstas žudyti savo bendrataučius. Jam sunku, jis kankinasi, kai miršta kuris nors kareivis. Jis senas ir pavargęs nuo karų ir nieko nebegali pakeisti. Jis nori tiesiog garbingai išeiti ir likti didvyriu ateities kartoms, bet labiausiai jis nori namo ir žiūrėti į nekaltą televizoriaus ekraną, kur rodo žinias, o žinių vedėja praneša, kad karas prasidėjo.

 

Pasaulinė premjera įvyko tarptautinio Venecijos kino festivalio programoje  „Kritikų savaitė“; Transilvanijos tarptautiniame kino festivalyje (TIFF) filmas apdovanotas specialiu žiuri prizu.

 

Režisierius, scenarijaus autorius Marat Sargsyan

Vaidina Valentinas Masalskis, Remigijus Vilkaitis, Sigitas Račkys, Albinas Keleris

Operatorius Feliksas Abrukauskas

Dailininkas Ramūnas Rastauskas

Garso režisierius Saulius Urbanavičius

Prodiuserė Ieva Norvilienė

 

Filmą pristato režisierius Marat Sargsyan

Subtitrai anglų kalba

 

21.15 val. Sugrįžę iš Niujorko / Back from New York

Dokumentinis, 2021, „Nominum“, Lietuva, 62 min.

 

Du menininkai, fotografas Arūnas Kulikauskas ir tapytojas Eugenijus Varkulevičius-Varkalis, kurių kūryba buvo varžoma sovietmečiu, iškeliauja į Niujorką. Ten sutinka savo guru Joną Meką, bohemą ir džiaugiasi kūrybos laisve. Po dvidešimt metų filmo herojai grįžta į Lietuvą. Megapolio trenksmą pakeičia ramūs gamtos garsai, lėtas ritmas ir atsivėrusi gyvenimo gelmė. Tačiau jų neapleidžia Mokytojo ir Niujorko dvasia.

 

Režisierė, scenarijaus autorė Ramunė Rakauskaitė

Operatorius Eitvydas Doškus

Montažo režisierė Audinga Kučinskaitė

Kompozitorius Domas Strupinskas

Prodiuseriai Arūnas Matelis, Ramunė Rakauskaitė

 

Filmą pristato režisierė Ramunė Rakauskaitė

Subtitrai anglų kalba

 

22 val. 40 min. Metai prieš karą / The Year Before the War

Vaidybinis, 2021, „Studio Locomotive“, Latvija, Uljanos Kim studija, Lietuva, „Produkce Radim Procházka“, Čekija, 95 min.

 

Didingų įvykių, atvedusių į Pirmąjį pasaulinį karą, išvakarėse jaunas latvis Peteris, save vadinantis Hansu, be aiškaus tikslo keliauja po Europą. Iš pradžių dirbęs durininku Rygoje, vaikinas netikėtai įsivelia į seriją keistų įvykių ir atsiduria pačiame politinių kovų įkarštyje – anarchistų, komunistų ir nacionalistų kryžminėje ugnyje. Kelionėse jis užmezga romaną su legendine šnipe Mata Hari ir pakliūna ant Sigmundo Freudo kušetės. Įtakingos XX a. pradžios figūros pasistengia, kad jo kelionė baigtųsi revoliucijos įkarštyje, ir paskatina Peterį atlikti seriją lemtingų veiksmų, kurie pakeis istorijos eigą.
 

Režisierius Dāvis Sīmanis
Vaidina Tabita Rudzāte, Uldis Tīrons, Dāvis Sīmanis
Scenarijaus autoriai Tabita Rudzāte, Uldis Tīrons, Dāvis Sīmanis
Operatorius Andrejs Rudzāts

Dailininkė Kristine Jurjane
Kompozitorius Faustas Latėnas
Prodiuseriai Roberts Vinovskis, Uljana Kim, Radim Procházka

 

Subtitrai lietuvių kalba

 

Festivalio organizatoriai: Lietuvos kinomatografininkų sąjunga, Nidos kultūros ir turizmo informacijos centras „Agila“

Organizacijos veiklą finansuoja Lietuvos kultūros taryba

Festivalį finansuoja LKC, Neringos savivaldybė, AVAKA

Festivalio informacinis partneris LRT

Daugiau informacijos ieškokite: www.baltijosbanga.lt

 

Festivalio partneriai Švyturys nealkoholinis, viešbutis „Nerija“, žurnalas „Kinas“, www.lfc.lt, Neringos meno mokykla, Bilietai lt.

 

Bilieto kaina – 4 EUR

 

Bilietus galima įsigyti renginio vietoje prieš seansą arba internetu BILIETAI.LT

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje