Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Viktoro Diawaros koncertas „Afrodelic“

 

Birželio 12 d. Nidoje startuoja nauja muzikos ir renginių erdvė po atviru dangumi – „Line Up Nida“.

 

„Prieš pat pirmąjį karantiną Vilniuje, stoties rajone, atvėrėme festivalių namų duris „Line UP“, nors karantininis laikotarpis šioje erdvėje dar neleido įgyvendinti visų suplanuotų idėjų, tačiau šią vasarą tikim, kad mūsų nauja vasaros rezidencija Nidoje turės labai festivalines nuotaikas“,- džiaugiasi erdvės įkūrėjas, festivalių „Galapagai“ ir „Bliuzo naktys“ prodiuseris Algirdas Barniškis – Blėka.

 

Šį šeštadienį nauja Nidos erdvė pradeda vasaros sezoną ir tikimasi, kad ir dažnai į Nidą užsukančius poilsiautojus nustebins ne tik kokybiškais koncertais bei renginiais, tačiau ir išskirtine lokacija. Naglių gatvėje įsikūrusioje „Menų Zonoje“ seni žuvininkystės ūkio pastatai pasipuošė menininkų darbais, čia išdygs koncertams pritaikyta scena, aplink veiks barai bei skirtingos „street food“ gerbėjų mėgstamos maitinimo vietos. „Aplinka, nuotaika, vaizdas į marias ir gera muzika, juk tai viskas ko ir reikia turiningai vasarai, tiesa?“,- klausia A. Barniškis – Blėka.

 

„Line Up Nida“ pirmasis renginys dedikuotas ir Neringos kultūros sostinės atidarymui. Šį šeštadienį naujoje koncertinėje erdvėje suskambės muzikanto Victoro Diawaros projektas – „Afrodelic“, kuris vienija skirtingus pasaulius, kultūras ir laikmečius. Tai kūryba, skirta atiduoti pagarbai afrikietiškoms Victoro šaknims, ir pirmiausia atlikėjo tėčiui. Čia garsaus Malio poeto Gaoussou Diawaros eilės suskamba visiškai naujai tradicinės Afrikos muzikos ir šiuolaikinės elektronikos kontekste.

 

Atidarymo renginys nemokamas.  

 

„Line Up Nida“ rasite – Naglių g. 18, Nida.

 

Daugiau informacijos: http://bit.ly/LineUPNida

 

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje