Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Neringos miško architektūros ekskursija „Kas pastatė medį?“

 

Šį mėnesį, ekskursijos bus vedamos gamtininkų Jonės Pivoraitės ir Ainiaus Pivoro, girininko Gedimino Virgilijaus Dikšos, ir kraštovaizdininkės Gražinos Žemaitienės iš Kuršių Nerijos nacionalinio parko direkcijos. Ekskursijomis planuojama palengvinti pokalbį apie gamtą, miškus ir paskatinti vykti diskusijai bei tyrimams apie unikalią jungtį tarp ekologinių, politinių/vadybinių, rekreacinių ir pramoninių naratyvų, susijusių su Kuršių mišku, kraštovaizdžiu ir kuriama aplinka. 

 

Neringos miško architektūros ekskursijos skatina dialogą, tyrinėjimą bei edukaciją. Tai galimybė stebėti ir tyrinėti unikalų Neringos mišką, tuo pačiu įsitraukti į kritinį dialogą kartu su profesionalais, keliaujant besikeičiančiais geografiniais kraštovaizdžiais. Diskusija susitelks į Neringos mišką ir už jo vaizdingos panoramos slypinčias eko-socio-politines ypatybes, įskaitant ir sudėtingus teisinius ir valdymo procesus.

 

Dalyvavimas susitikimuose nemokamas, tačiau vietų skaičius ribotas. Išankstinė registracija privaloma el. paštu: neringaforestarchitecture@nidacolony.lt

 

Susitikimo vieta: Vilniaus dailės akademijos Nidos meno kolonija (E. A. Jonušo g. 3, Nida LT-93127).

 

Daugiau informacijos apie ekskursijas NMK tinklalapyje

 

Ši programa įgyvendinama kaip NMK vykdomo projekto „Neringos miško architektūra“ (NMA) ir platesnio projekto „NERINGA – Lietuvos kultūros sostinė 2021“ dalis. Projektą dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba, “Nordic Culture Point” ir Neringa ‒ Lietuvos kultūros sostinė 2021 programos.

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje