Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

J. Vaitkutės ir A. Mamontovo audiovizualinės instaliacijos „Anglies miškas“ pristatymas

Kūrybinė komanda GRYNUMAS daugiasluoksnį Neringos gamtos ir žmogaus santykį tyrinėja per vizualinių patirčių ir garsų sintezę. Kūrėjai kviečia pažinti Neringos gamtą ir kultūrą ne kaip vartotojui, o kaip jautriam ir supratingam stebėtojui.

 

Kuršių nerijos subtilumas įkvėpė kompozitorių bei muzikantą Andrių Mamontovą išskirtiniam koncertui nerijos gamtoje. Kuršių nerijos trapumui išryškinti menininkė Jolita Vaitkutė ir Andrius Mamontovas sukurs audiovizualinę instaliaciją „Anglies miškas“.

 

Nuo biržėlio 27-osios iki pat vasaros pabaigos instaliacija žiūrovą pasitiks šalia Tylos slėnio esančiame pušyne. „Anglies miškas“ kvies patirti Neringos gamtos trapumą. Ugnis yra paprastas visuotinio gyvosios gamtos naikinimo simbolis. Keliaujančius pro šalį instaliacija tikrai privers sustoti ir patiems pamatyti neatsakingo elgesio padarinius.

 

Instaliacijos lokacija: Tylos slėnis, Nida (koordinatės 55.2983075, 20.9954853)

 

Rugpjūčio 28-ąją Andrius Mamontovas pristatys elektroninės muzikos ir Neringos garsų koncertą. Jo išskirtinumas – sukurta speciali muzika Neringai ir tai, jog sklindančią muziką žiūrovai girdės ne per įgarsinimo įrangą, o modernių bevielių ausinių pagalba. Sceną koncerto metu nušvies specialiai šiai instaliacijai sukurtos šviesų dailininko Audriaus Jankausko projekcijos.

 

Organizatorius: VšĮ „Baleto teatras“

 

 

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje