Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Savaitgalį Nida nusidažo juodai ir geltonai: laukia ba., Solo Ansamblio ir The ROOP koncertai!

 

Savaitgalį Nidoje įsikūrusioje renginių erdvėje – „Line Up Nida“, vėl laukia skirtingos stilistikos, ypatingi koncertai. Penktadienį Nida nusidažo juodai, nes renginyje „Juoda Nida“ pasirodymus surengs grupė „ba.“ bei „Solo Ansamblis“, o šeštadienį Nidą pasieks geltoji banga, nes ant marių kranto koncertuos – „The Roop“!

 

Vienas vakaras. Viena scena. Į jūra besileidžianti juoda saulė. Dvi grupės ir nuo muzikos sprogstančią sceną apšviečiantys šimtas baltų mėnulių. Tokią penktadienio nuotaiką kuria grupės „ba.“ ir „Solo Ansamblis“, kurios besidalindamos viena scena jau ne kartą rengė įspūdingos nuotaikos vakarėlius.

 

Grupė „ba.“ gegužės ir birželio mėnesį surengė savo akustinius koncertus Vilniuje, Kaune bei Palangoje, šįkart grįš prie savo gitarinio skambesio ir pirmą kartą, šią vasarą atkeliaus į Nidą.

 

Iš miesto džiunglių ištrūkti kviečia ir „Solo Ansamblis“, kuris pažada priminti, ką reiškia gyvas koncertas. „Gaivus vakaras prie Nidos marių, scenos dūmų dvelksmas ir į odą smingantys elektronikos garsai“,- taip būsimą koncertą Nidoje apibūdina „Solo Ansamblis“.

 

Šeštadienio vakarą nuotaikos keisis ir viskas aplink nusidažys geltonai, nes į „Line Up Nida“ sceną žengs – „The Roop“. „Geltonieji pradeda ir laimi!“ – ko gero, taip būtų galima apibūdinti visos Lietuvos numylėtinių – grupės „The Roop“ pasirodymą Roterdamo „Eurovizijoje“, kurios link jie žengė du metus. Jie buvo ištroškę nuotykio ir jam subrendo, vieną po kito išleidę superhitus „On Fire“ ir „Discoteque“, pasirašę sutartį su „Warner Music“, papasakoję savo istoriją dokumentiniame filme, išsigryninę stilių ir žanrą, išbandę savo draugystę ir patvirtinę pasitikėjimą vienas kitu, o kartu – užsiauginę tikėjimą savimi. „The Roop“ nuotykis sukėlė milžinišką geltonąją bangą ir grupė tebeskrieja ant jos keteros, kuri jau šį šeštadienį, liepos 17-ąją juos atplukdo į Nidą, dar vienai diskotekai po atvirtu dangumi su Nidos gyventojais bei svečiais iš visos Lietuvos.

 

Visą vasarą „Line Up Nida“ skirtingos stilistikos, spalvingi ir festivalinės nuotaikos koncertai.

Atrasti naują erdvę galima – Naglių g. 18.

 

Visi renginiai skelbiami čia: https://bit.ly/LineUpNidaRenginiai

 

 

 

 

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje