Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Neringa renka svetingiausią turizmo verslą

 

Pastaruosius kelerius metų Lietuvos ir pasaulio turizmo sektorius išgyveno dramatiškus laikus, kuomet per gana trumpą laiką keitėsi ir keliautojų lūkesčiai, ir patirtys. Daugelis ėmė iš naujo planuoti ilgai lauktas atostogas ar trumpus pabėgimus nuo kasdienės rutinos. Nepaisant pokyčių, vienas gražiausių Lietuvos kampelių Neringa ją lankančius svečius nuolat pasitinka ne tik nuostabia gamta, unikaliu kultūros paveldu, bet ir svetingais vietos žmonėmis ir verslais.

 

Artėjant Pasaulinei turizmo dienai (rugsėjo 27 d.) Neringoje organizuojami svetingiausio turizmo verslo atstovo rinkimai. Juose galima nominuoti bet kurį Neringos savivaldybėje veikiantį turizmo verslą, teikiantį apgyvendinimo, maitinimo, transporto ar kitas turizmo paslaugas.

 

„Neringa gali didžiuotis ne tik UNESCO saugomomis vertybėmis, bet ir vietos bendruomene, o ypatingai verslo atstovais, kurie ženkliai prisideda prie kurorto išskirtinumo formavimo. Norime ne tik padėkoti už Neringai reikalingų paslaugų teikimą, bet ir atkreipti gyventojų ir kurorto svečių dėmesį į verslininkų pastangas mus džiuginti kokybiškomis paslaugomis, naujovėmis ar unikaliomis idėjomis, garsinančiomis šį kraštą, – akcentuoja Neringos meras Darius Jasaitis. – Tikiuosi, kad šie apdovanojimai taps įkvėpimu paslaugų teikėjams, o neringiškių bei kurorto svečių siūlymai ir balsavimai – mūsų dėmesiu ir padėka.“

 

Svetingiausią Neringos turizmo verslą gali nominuoti visi Neringos gyventojai ir miesto svečiai. Nominacijas kviečiame teikti nuo š. m. rugsėjo 12 iki rugsėjo 21 dienos, savo siūlymą įrašius šioje nuorodoje.

 

Svetingiausias Neringos turizmo verslo atstovas bus paskelbtas rugsėjo 23 d. 10 val. Pasaulinės turizmo dienos išvakarėse rengiamų tradicinių Neringos mero verslo pusryčių metu.

 

Nuotr. autorius Andrius Kundrotas

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje