Informuojame, jog svetainėje yra naudojami slapukai (angl. cookies)
Sutikdami, paspauskite mygtuką 'Sutinku'.
Sutikimą bet kada galėsite atšaukti ištrindami įrašytus slapukus savo interneto naršyklės nustatymuose.
Tęsdami naršymą svetainėje jūs sutinkate su slapukų naudojimo sąlygomis.

Juodkrantėje – tarptautinis jaunųjų vokalistų festivalis-konkursas „Baltic voice 2021“

 

Liepos 2–4 d. devintąjį kartą Juodkrantėje Liudviko Rėzos kultūros centro lauko estradoje vyks tarptautinis vaikų ir jaunimo festivalis-konkursas „Baltic Voice 2021“.

 

Festivalio organizatorių – Mažeikių rajono savivaldybės, Liudviko Rėzos kultūros centrų bei visuomeninės organizacijos „Lietučiukės“ paskaičiavimu, per aštuonerius metus festivalio scenoje dėl pagrindinių prizų „Grand Prix“, „Grand prix silver“ bei „Grand prix junior“ varžėsi jau gerokai per tūkstantis atlikėjų iš įvairių pasaulio šalių.

 

Šiais metais laukiame jaunųjų talentų iš Armėnijos, Ukrainos, Rusijos, Didžiosios Britanijos, Belgijos, Ispanijos, Kanados, Estijos, Latvijos ir Lietuvos. Festivalis-konkursas Juodkrantėje vyksta tris dienas: dalyviai nuo 6 iki 27 metų varžosi solistų, džiazo vokalistų bei ansamblių kategorijose, konkursantai per pirmąsias dvi dienas turi atlikti po vieną dainą, o liepos 4 dieną nuo 18.00 val. prasideda konkurso kulminacija – didysis laureatų koncertas ir apdovanojimai.

 

Jaunuosius atlikėjus vertina reikli tarptautinė komisija, kurią sudaro vokalo mokytojai, dainininkai, kompozitoriai, muzikos vadybininkai, analogiškų konkursų organizatoriai ir vadovai iš įvairių šalių.

 

Festivalis „Baltic voice“ dėl savo aukšto muzikinio lygio jau gerai žinomas užsienyje, jis yra puikus tramplinas jauniesiems atlikėjams toliau siekiant vokalinių aukštumų.

 

Pagrindinis festivalio tikslas – sukviesti vaikus ir jaunimą iš visų šalių, suteikiant jiems galimybę kartu pasidalinti savo pasiekimais mene ir įrodyti, kad daina – jėga, kuri, peržengdama visas sienas, jungia tautas.

 

Pagrindiniai rėmėjai: Lietuvos kultūros taryba, Neringos savivaldybė, UAB „Stemma Group“.

 

Daugiau informacijos: https://www.balticvoicecontest.com ir https://www.facebook.com/BalticVoiceContest

 

 

 

 

PASIDALINKITE SAVO PATIRTIMI RENGINIUOSE

Žinodami Jūsų nuomonę ir lūkesčius galime planuoti dar patrauklesnius renginius Neringos gyventojams ir svečiams. 
 
Jūsų patirtis dalyvaujant renginiuose 

Dalyvauti apklausoje